TJEK.NET

Sommerferie

4. juli 2011

Skoleåret 10/11 er slut, og der er nu lukket for adgangen til web-stederne, biologi-, geografi- og fysik-kemi-tjek i et par uger, mens vi gør klar til det nye skoleår.

Igen i år er der kommet mange nye brugere til. Ved skoleårets afslutning var der oprettet i alt 161.234 brugere på de 3 web-steder, og der er blevet  besvaret i alt 1.509.715 opgavesæt.

Ligesom tidligere år er der løbende foretaget udbygninger og opdateringer af systemet. I 10/11 gælder det især statistiksiderne. Ud fra forslag og ønsker fra brugerne er de blevet mere overskuelige, og der er tilføjet flere nye funktioner.

Der er også udgivet nye opgavesæt, bl.a. forskellige sæt med udgangspunkt i helt aktuelle begivenheder, og det er dejligt at se, at disse sæt bruges af rigtig mange umiddelbart efter udgivelsen.

Skolestatistikkerne for 10/11 er nu slettet, og midt i juli forventer vi at være klar til aktivering af abonnementer for 11/12. Når et abonnement er aktiveret, har oprettede lærere adgang til systemet, men elever får først adgang fra  skolestarten i august.

Vi ønsker alle en rigtig god ferie.

Tip: Hold dig ajour med hvad der sker på Tjek-webstederne ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Skole-abonnement
Bestil

Privat-abonnement
Priser
Bestil
Følg os
Seneste nyt

Copyright © 2005-2024
JH Software
Alle rettigheder forbeholdt

Copyright © 2005-2024 JH Software. Alle rettigheder forbeholdt.