TJEK.NET

Abonnement uden data?

Skoler kan nu vælge at deres Tjek-abonnementer skal være "uden data" - altså at vi (JH Software) ikke skal behandle og opbevare person-data for skolens brugere (navne, hold-tilknytning, elevers test-besvarelser, mv.) på vores server.

Under et "uden data" abonnement, behandles person-data (inkl. test-resultater og -besvarelser) udelukkende i lærerens/elevernes browsere på deres egen computer/enhed og kommer ikke i nærheden af os eller vores server.

Fordele

 • IKKE behov for en databehandleraftale
  ...og det administration det medfører.
 • Beskyttelse af brugernes person-data
  Vi behandler/opbevarer ganske enkelt ingen person-data på brugerne, så der er ikke noget data der kan lækkes eller på anden måde misbruges. (Under et "med data" abonnement, beskytter vi selvfølgelig person-data rigtig godt).
 • Lærere slipper stadig for rettearbejde
  Både test- og trænings-opgaver er selvrettende.
  For test-opgaver kan elever sende result og besvarelse til læreren via e-mail eller andre eksterne kanaler.
 • Stadig adgang til samtlige test- og trænings-opgavesæt

Begrænsninger

 • Ingen test-statistikker
  Elevers test-resultater og -besvarelser gemmes ikke på Tjek-webstedet, og der er derfor ingen test-statistikker.
  Eleverne kan dog sende test-resultat og -besvarelse for hver enkelt test til læreren via e-mail eller andre eksterne kanaler, men læreren skal selv holde styr på disse.
 • Elever kan ikke se en liste med åbne test-opgavesæt på Tjek-webstedet.
  Lærere skal i stedet informere elever om åbne test-opgavesæt ved at sende dem et link via e-mail eller andre eksterne kanaler.
 • Elevers liste med egne test-resultater indeholder kun resultater for tests der blev besvaret på den samme computer / enhed
 • Det registreres ikke når elever logger ind
  Lærere kan derfor ikke se en liste med dette.
 • Det registreres ikke hvilke trænings-opgavesæt elever besvarer
  Lærere kan derfor ikke se en liste med dette.
 • Lærere kan ikke sende beskeder til elever på vores websted
  Men det er stadig muligt at markere et eller flere opgavesæt, og så sende et link til en liste med disse til eleverne via e-mail eller andre eksterne kanaler.
 • Kræver brug af UNI-Login
  Under et "uden data" abonnement, har vi ikke selv en bruger-database for skolen. I stedet "spørger" vi UNI-Login hvilken skole en bruger tilhører samt vedkommendes rolle (lærer eller elev) - ved hvert login. Vi henter ikke andre data fra UNI-Login under et "uden data" abonnement.

Test-afvikling

Under et "uden data" abonnement skal lærere, på samme måde som "med data", åbne et eller flere test-opgavesæt i et tidsrum hvor eleverne kan besvare dem.

Men i stedet for at eleverne logger ind og ser en liste med alle åbne test-opgaver på Tjek-webstedet, skal de have et link for hver "åbning" tilsendt af læreren. Læreren får dette link i forbindelse med at han/hun åbner for test-opgavesættene.

Efter en elev har besvaret en test, vises resultatet (% rigtige) på elevens skærm, og eleven får mulighed for at sende resultatet og besvarelsen til læreren (via email eller andre eksterne kanaler).

Test-resultater (% rigtige) gemmes også på elevens computer/enhed. Eleven kan se egne resultater for tests som han/hun tidligere har besvaret på den aktuelle computer/enhed under menu-punktet "Mine resultater".

Følg os
Seneste nyt

Copyright © 2005-2019
JH Software
Alle rettigheder forbeholdt

Copyright © 2005-2019 JH Software. Alle rettigheder forbeholdt.