TJEK.NET

Databehandleraftale

(Vil du hellere være fri for bøvlet? Vi tilbyder også et "uden data" abonnement som ikke er underlagt GDPR)

JH Software udvikler og udgiver Tjek web-stederne (Biologi-Tjek, Geografi-Tjek, Fysik-Kemi-Tjek, Natur-Teknologi-Tjek, m.fl. - se http://tjek.net), og behandler i den forbindelse personoplysninger for skoler/uddannelsesinstitutioner som har abonnement på et eller flere af Tjek web-stederne.

Vi har udarbejdet en standard databehandleraftale som skoler og kommuner automatisk kan indgå med os på denne side. Denne er baseret på KL og KOMBITs "Skabelon til databehandleraftaler".

Du kan se et eksempel på vores databehandleraftale ved at klikke her.

Hvis du klar til at indgå databehandleraftalen med os, angiv hvem du repræsenterer:

 

Bemærk: Vi indgår ikke andre databehandleraftaler end den ovennævnte.
Nogle kommuner/skoler har udtrykt ønske om at bruge deres egen tekst, inkludere egne politikker, mv. Det har vi desværre ikke mulighed for. Vi er en lille virksomhed, og det ville være alt for omstændeligt for os at lave og efterfølgende administrere forskellige individuelle aftale-tekster for 98 kommuner + et større antal privat- og fri-skoler. Hvis I finder fejl eller mangler i vores aftaletekst er vi selvfølgelig klar til at kigge på dette, så længe det ikke handler om ting der er specifikke for den enkelte kommune/skole.

Bemærk også: Mht. til tilsyn, så er det vores holdning at den skriftlige bekræftelse af overholdelse af aftalen, som vi udsender en gang årligt, fuldt ud opfylder kravet om tilsyn.
Iht. Datatilsynet (se side 4 i vejledning) skal der ved valg af tilsynsform skeles til risiko. Ud fra de typer af persondata vi behandler, anser vi risiko som minimal.
Vi laver ikke revisorerklæringer eller stiller op til telefoninterviews, etc. i forbindelse med tilsyn. Det har vi desværre ikke resourcerne til.
Nogle kommuner vælger at lave opsyn i form af et spørgeskema, hvilket vi kan gå med til såfremt dette er af et rimeligt omfang.

For skoler / kommuner som ikke ønsker at indgå ovennævnte databehandleraftale, eller ikke kan acceptere vores holdning mht. tilsyn, tilbyder vi en abonnement-type hvor vi ikke behandler/opbevarer person-data, og som derfor ikke kræver en databehandleraftale. For mere on dette se Abonnement uden data.

Skole-abonnement
Bestil

Privat-abonnement
Priser
Bestil
Følg os
Seneste nyt

Copyright © 2005-2022
JH Software
Alle rettigheder forbeholdt

Copyright © 2005-2022 JH Software. Alle rettigheder forbeholdt.